Menutrigger

Financiering

Iedereen krijgt ermee te maken. De kost gaat voor de baat uit. Als eigen middelen ontbreken, wordt een beroep gedaan op externe partijen om te financieren. Dat kan via de traditionele banken. Komt u er met de bank niet uit? Als ondernemer zijn er vaak meer mogelijkheden. Financiering is soms ook mogelijk via crowdfunding of via organisaties als Qredits en de Kredietunie.

Heeft u geen extra geld nodig? Dan is het verstandig om een financieringsscan uit te voeren. Daarin worden alle voorwaarden van uw financiering tegen het licht gehouden. Staan de gestelde zekerheden nog wel in verhouding tot het openstaande bedrag van de lening? Hoe vaak gebruikt u uw krediet? Of zorgt extra krediet er juist voor dat u nog beter kunt ondernemen?

Aucta helpt u bij het opstellen van de prognoses en de inhoud van de financieringsaanvraag (al dan niet met een ondernemersplan voor starters). Daarnaast begeleiden wij de contacten met de geldverstrekkers. Tevens beoordelen wij de uitgebrachte offertes.

Ook de DGA of ZZP’er kan geld nodig hebben. U wilt immers in een mooi huis wonen. Of uw rentevastperiode verloopt. Aucta zorgt voor de juiste cijfers. Voor de hypotheekaanvraag van de ondernemer en alle bijkomende (zakelijke en privé-)verzekeringen verwijzen wij u in een persoonlijk gesprek graag naar een van onze partners.

Meer informatie?

Neem contact met ons op.

    Cookies op Aucta.nl

    Deze website gebruikt cookies om optimaal te kunnen functioneren.