Menutrigger

Over ons

Evelinda Geuze

Evelinda Geuze is sinds 2017 werkzaam bij Aucta als Assistent-Accountant. Zij heeft een opleiding Office Management gevolgd bij Hogeschool Schoevers en heeft daarna verschillende functies gehad binnen zowel commerciele als non-profit organisaties. Evelinda verzorgt bij Aucta de financiële administraties van een aantal klanten en is betrokken bij de voorbereidingen van jaarcijfers en het verzorgen van fiscale aangiftes. Ook is zij aanspreekpunt voor zaken rondom subsidies & personeelszaken.

Gerda Kok

Gerda Kok heeft de secretaresse-opleiding bij Schoevers gevolgd. Na een stage binnen de accountancy en enkele jaren ervaring als notarieel secretaresse, verzorgt ze nu voor verschillende bedrijven de boekhouding.

Hanna Kok

Hanna Kok is secretaresse bij Aucta. Zij verzorgt o.a. de urenadministratie en allerlei interne zaken.

Sander Kok

Sander Kok AA RB is in juni 2000 gaan werken als assistent-accountant. Hij heeft de HEAO-AA-opleiding en de praktijkopleiding van de NBA (voorheen: NOvAA) gevolgd. Sander heeft ook de opleiding tot CB-Belastingadviseur afgerond. Sinds 2015 is hij eigenaar van Aucta.

Tanja Schouten

Tanja Schouten werkt sinds 2020 bij Aucta. Ze heeft de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie gevolgd en heeft bij diverse commerciële organisaties de hele financiële administratie verzorgd. Bij Aucta verwerkt zij financiële administraties, is ze vraagbaak voor klanten en stelt jaarrekeningen en fiscale aangiftes op.

Jonne Tijssen

Jonne Tijssen RB is al ruim 15 jaar belastingadviseur en financieel generalist binnen het MKB. Met klanten om tafel, toekomstplannen maken en de hierbij optimale fiscale en financiële oplossingen bedenken, daar wordt hij blij van. Hij is sinds 2018 mede-eigenaar van Aucta.

Over Aucta

Aucta MKB-adviseurs & accountants is een advieskantoor voor de MKB-ondernemer. De behoefte van de ondernemer staat centraal. Waar staat u nu? Waar wilt u over vijf jaar staan? Welke acties moeten we dan ondernemen?

Aucta helpt ondernemers verder op het gebied van strategie, accountancy, overname, herstructurering, fiscaliteiten, financiering, pensioen en HRM.

Het standaardwerk (administratie, jaarrekening en aangiftes) snel en efficiënt. Want het gaat niet om de cijfers van het verleden. De ondernemer wil op een juiste manier de toekomst in en daarbij helpt Aucta.

Aucta is gevestigd in Uddel (gem. Apeldoorn).

  • Advies op maat
  • Verder dan alleen cijfers
  • Persoonlijk en zakelijk

Uw partner in ondernemen

Aucta is uw partner in ondernemen. Met deskundig advies helpen we ondernemers. Niet om op uw stoel te gaan zitten, wél om u te begeleiden bij uw onderneming. Of er nu sprake is van groei of van krimp, u kunt in goede en in slechte tijden rekenen op de betrokken houding van de medewerkers van Aucta. Naast de eigenaren zijn er verschillende adviseurs betrokken bij de dienstverlening van Aucta.

Cookies op Aucta.nl

Deze website gebruikt cookies om optimaal te kunnen functioneren.